دورههادورهی چیزکیک چیزکیک یخچالی اسنیکرز 7 در این بخش با نحوهی آمادهسازی چیزکیک یخچالی اسنیکرز آشنا میشوید درس1.1 مواد اولیه درس1.2 تهیهی کراست با استفاده از قالب کمربندی و کاغذ روغنی گراف درس1.3 ترکیب ژلاتین و تخممرغ درس1.4 پخت ژلاتین و تخممرغ روی حرارت غیرمستقیم درس1.5 میکسکردن پنیر و خامه و وانیل درس1.6 ریختن مایهپنیر در قالب و اضافهکردن تکههای شکلات درس1.7 نحوهی درآوردن چیزکیک از قالب کمربندی و دیزاین با بریلو This content is protected, please login and enroll course to view this content! قبلی پخت ژلاتین و تخممرغ روی حرارت غیرمستقیم بعدی ریختن مایهپنیر در قالب و اضافهکردن تکههای شکلات نظر بدهید لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *