• صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • دوره‌ها
    • دوره‌ی چیزکیک
    • دوره‌ی کاپ‌کیک
    • دوره‌ی کیک
    • دوره‌ی تارت
  • پروفایل
    سوالی دارید؟
    09999987412
    zahrareshadi1376@gmail.com
    ورود
    کیک‌آرتکیک‌آرت
    • صفحه اصلی
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • دوره‌ها
      • دوره‌ی چیزکیک
      • دوره‌ی کاپ‌کیک
      • دوره‌ی کیک
      • دوره‌ی تارت
    • پروفایل

      دوره

      • خانه
      • همه دوره ها
      • دوره‌ی کیک
      دوره‌هادوره‌ی کیک
      • کیک ردولوت 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک ردولوت آشنا می‌شوید.

        • درس1.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن مایه‌ی ردولوت
        • درس1.2
          ریختن مایه‌ی ردولوت در قالب و نکات پخت آن
        • درس1.3
          برش کیک و آماده‌سازی آن برای خامه‌کشی
        • درس1.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس1.5
          نحوه‌ی درست‌کردن کرم‌چیز
        • درس1.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس1.7
          خامه‌کشی و نکات آن و در انتها دیزاین کامل کیک
      • کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو آشنا می‌شوید.

        • درس2.1
          مواد لازم، نحوه‌ی آماده‌سازی مایه‌ی کیک
        • درس2.2
          ریختن مایه‌ی کیک در قالب و نکات پخت آن
        • درس2.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس2.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس2.5
          برش اصولی کیک و خامه‌کشی
        • درس2.6
          رقیق‌کردن بریلو، کار با بریلو و دیزاین کیک
        • درس2.7
          نحوه‌ی صحیح انتقال کیک از گردونک به صفحه‌ی کیک
      • کیک شکلاتی با روکش گاناش 8

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی با روکش گاناش آشنا می‌شوید.

        • درس3.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس3.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس3.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس3.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس3.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس3.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس3.7
          خامه‌کشی، ریختن گاناش روی کیک و دیزاین آن
        • درس3.8
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک شکلاتی آبشاری 10

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی آبشاری آشنا می‌شوید.

        • درس4.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس4.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس4.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس4.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس4.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس4.6
          خامه‌کشی کیک شکلاتی
        • درس4.7
          تکنیک شکلات آبشاری
        • درس4.8
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس4.9
          دیزاین کیک شکلاتی آبشاری
        • درس4.10
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک آبرنگی با دیزاین گل(خامه‌کشی با کمک پلکسی) 6

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک آبرنگی با دیزاین گل آشنا می‌شوید.

        • درس5.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی شکلاتی(مشابه فیلم فلان)
        • درس5.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس5.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس5.4
          خامه‌کشی با پلکسی
        • درس5.5
          ادامه‌ی خامه‌کشی با پلکسی و تکنیک آبرنگی
        • درس5.6
          دیزاین کیک با گل لیسیانتوس
      • کیک روزت 5

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک روزت آشنا می‌شوید.

        • درس6.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس6.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس6.3
          خامه‌کشی
        • درس6.4
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس6.5
          دیزاین کیک
      • کیک هویج(به عنوان هدیه) 2

        • درس7.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن اولیه‌ی مایه‌ی کیک
        • درس7.2
          درست‌کردن کامل مایه‌ی کیک و نکات پخت
        This content is protected, please login and enroll course to view this content!
        قبلی مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        بعدی پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب

        نظر بدهید لغو پاسخ

        نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

        همه دوره ها

          آخرین دوره ها

          تست

          10,000 ﷼
          دوره‌ی کاپ‌کیک

          دوره‌ی کاپ‌کیک

          150,000 ﷼
          دوره‌ی چیزکیک

          دوره‌ی چیزکیک

          60,000 ﷼
          09999987412
          zahrareshadi1376@gmail.com
          Instagram

          دوره‌ها

          • دوره‌ها
          • پرسش و پاسخ

          ارتباط

          • تماس با ما
          • درباره‌ی ما

          طراحی شده توسط محمد ♡

          ورود با حساب کاربری سایت شما

          رمز عبوررا فراموش کرده اید؟