• صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • دوره‌ها
    • دوره‌ی چیزکیک
    • دوره‌ی کاپ‌کیک
    • دوره‌ی کیک
    • دوره‌ی تارت
  • پروفایل
    سوالی دارید؟
    09999987412
    zahrareshadi1376@gmail.com
    ورود
    کیک‌آرتکیک‌آرت
    • صفحه اصلی
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • دوره‌ها
      • دوره‌ی چیزکیک
      • دوره‌ی کاپ‌کیک
      • دوره‌ی کیک
      • دوره‌ی تارت
    • پروفایل

      دوره

      • خانه
      • همه دوره ها
      • دوره‌ی کیک
      دوره‌هادوره‌ی کیک
      • کیک ردولوت 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک ردولوت آشنا می‌شوید.

        • درس1.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن مایه‌ی ردولوت
        • درس1.2
          ریختن مایه‌ی ردولوت در قالب و نکات پخت آن
        • درس1.3
          برش کیک و آماده‌سازی آن برای خامه‌کشی
        • درس1.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس1.5
          نحوه‌ی درست‌کردن کرم‌چیز
        • درس1.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس1.7
          خامه‌کشی و نکات آن و در انتها دیزاین کامل کیک
      • کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو آشنا می‌شوید.

        • درس2.1
          مواد لازم، نحوه‌ی آماده‌سازی مایه‌ی کیک
        • درس2.2
          ریختن مایه‌ی کیک در قالب و نکات پخت آن
        • درس2.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس2.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس2.5
          برش اصولی کیک و خامه‌کشی
        • درس2.6
          رقیق‌کردن بریلو، کار با بریلو و دیزاین کیک
        • درس2.7
          نحوه‌ی صحیح انتقال کیک از گردونک به صفحه‌ی کیک
      • کیک شکلاتی با روکش گاناش 8

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی با روکش گاناش آشنا می‌شوید.

        • درس3.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس3.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس3.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس3.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس3.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس3.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس3.7
          خامه‌کشی، ریختن گاناش روی کیک و دیزاین آن
        • درس3.8
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک شکلاتی آبشاری 10

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی آبشاری آشنا می‌شوید.

        • درس4.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس4.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس4.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس4.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس4.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس4.6
          خامه‌کشی کیک شکلاتی
        • درس4.7
          تکنیک شکلات آبشاری
        • درس4.8
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس4.9
          دیزاین کیک شکلاتی آبشاری
        • درس4.10
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک آبرنگی با دیزاین گل(خامه‌کشی با کمک پلکسی) 6

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک آبرنگی با دیزاین گل آشنا می‌شوید.

        • درس5.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی شکلاتی(مشابه فیلم فلان)
        • درس5.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس5.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس5.4
          خامه‌کشی با پلکسی
        • درس5.5
          ادامه‌ی خامه‌کشی با پلکسی و تکنیک آبرنگی
        • درس5.6
          دیزاین کیک با گل لیسیانتوس
      • کیک روزت 5

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک روزت آشنا می‌شوید.

        • درس6.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس6.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس6.3
          خامه‌کشی
        • درس6.4
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس6.5
          دیزاین کیک
      • کیک هویج(به عنوان هدیه) 2

        • درس7.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن اولیه‌ی مایه‌ی کیک
        • درس7.2
          درست‌کردن کامل مایه‌ی کیک و نکات پخت
        This content is protected, please login and enroll course to view this content!
        قبلی خامه‌کشی با پلکسی
        بعدی دیزاین کیک با گل لیسیانتوس

        نظر بدهید لغو پاسخ

        نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

        همه دوره ها

          آخرین دوره ها

          تست

          10,000 ﷼
          دوره‌ی کاپ‌کیک

          دوره‌ی کاپ‌کیک

          150,000 ﷼
          دوره‌ی چیزکیک

          دوره‌ی چیزکیک

          60,000 ﷼
          09999987412
          zahrareshadi1376@gmail.com
          Instagram

          دوره‌ها

          • دوره‌ها
          • پرسش و پاسخ

          ارتباط

          • تماس با ما
          • درباره‌ی ما

          طراحی شده توسط محمد ♡

          ورود با حساب کاربری سایت شما

          رمز عبوررا فراموش کرده اید؟