• صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • دوره‌ها
    • دوره‌ی چیزکیک
    • دوره‌ی کاپ‌کیک
    • دوره‌ی کیک
    • دوره‌ی تارت
  • پروفایل
    سوالی دارید؟
    09999987412
    zahrareshadi1376@gmail.com
    ورود
    کیک‌آرتکیک‌آرت
    • صفحه اصلی
    • درباره ما
    • تماس با ما
    • دوره‌ها
      • دوره‌ی چیزکیک
      • دوره‌ی کاپ‌کیک
      • دوره‌ی کیک
      • دوره‌ی تارت
    • پروفایل

      دوره

      • خانه
      • همه دوره ها
      • دوره‌ی کیک

      دوره‌ی کیک

      User Avatar
      مریم شاه‌پسندی
      (0 بررسی)
      400,000 ﷼
      IMG_4870
      • بررسی اجمالی
      • برنامه آموزشی
      • مدرس:
      • نظرات

      در این دوره می‌آموزید:

      • کیک ردولوت

      کیک ردولوت

      • کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو

      کیک کاپوچینو

      • کیک شکلاتی با روکش گاناش

      • کیک شکلاتی آبشاری

      کیک شکلاتی ۱

      • کیک آبرنگی با دیزاین گل(خامه‌کشی با کمک پلکسی)

      کیک آبرنگی با دیزاین گل

      • کیک روزت

      کیک روزت

      • کیک هویج(به عنوان هدیه)

      کیک هویج

      تصاویر به غیر از کیک هویج دقیقاً از خروجی دوره گرفته شده‌اند و متعلق به وب‌سایت «کیک‌آرت» می‌باشند.

      ویژگی های دوره

      • درس 45
      • آزمونها 0
      • مدت زمان ۲ ساعت
      • سطح مهارت مقدماتی
      • دانشجویان 0
      • ارزیابی بله
      دوره‌هادوره‌ی کیک
      • کیک ردولوت 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک ردولوت آشنا می‌شوید.

        • درس1.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن مایه‌ی ردولوت
        • درس1.2
          ریختن مایه‌ی ردولوت در قالب و نکات پخت آن
        • درس1.3
          برش کیک و آماده‌سازی آن برای خامه‌کشی
        • درس1.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس1.5
          نحوه‌ی درست‌کردن کرم‌چیز
        • درس1.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس1.7
          خامه‌کشی و نکات آن و در انتها دیزاین کامل کیک
      • کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو 7

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک کاپوچینو با دیزاین بریلو آشنا می‌شوید.

        • درس2.1
          مواد لازم، نحوه‌ی آماده‌سازی مایه‌ی کیک
        • درس2.2
          ریختن مایه‌ی کیک در قالب و نکات پخت آن
        • درس2.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس2.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس2.5
          برش اصولی کیک و خامه‌کشی
        • درس2.6
          رقیق‌کردن بریلو، کار با بریلو و دیزاین کیک
        • درس2.7
          نحوه‌ی صحیح انتقال کیک از گردونک به صفحه‌ی کیک
      • کیک شکلاتی با روکش گاناش 8

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی با روکش گاناش آشنا می‌شوید.

        • درس3.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس3.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس3.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس3.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس3.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس3.6
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس3.7
          خامه‌کشی، ریختن گاناش روی کیک و دیزاین آن
        • درس3.8
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک شکلاتی آبشاری 10

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک شکلاتی آبشاری آشنا می‌شوید.

        • درس4.1
          مواد لازم و نحوه‌ی آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس4.2
          انتقال به قالب و نکات پخت
        • درس4.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی درآوردن کیک از قالب
        • درس4.4
          پیش‌نیاز: آموزش فرم‌دهی خامه
        • درس4.5
          پیش‌نیاز: تکنیک لوله‌ای کردن شکلات
        • درس4.6
          خامه‌کشی کیک شکلاتی
        • درس4.7
          تکنیک شکلات آبشاری
        • درس4.8
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس4.9
          دیزاین کیک شکلاتی آبشاری
        • درس4.10
          تکنیک گذاشتن کیک روی صفحه
      • کیک آبرنگی با دیزاین گل(خامه‌کشی با کمک پلکسی) 6

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک آبرنگی با دیزاین گل آشنا می‌شوید.

        • درس5.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی شکلاتی(مشابه فیلم فلان)
        • درس5.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس5.3
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس5.4
          خامه‌کشی با پلکسی
        • درس5.5
          ادامه‌ی خامه‌کشی با پلکسی و تکنیک آبرنگی
        • درس5.6
          دیزاین کیک با گل لیسیانتوس
      • کیک روزت 5

        در این بخش با نحوه‌ی آماده‌سازی کیک روزت آشنا می‌شوید.

        • درس6.1
          آماده‌سازی کیک اسفنجی
        • درس6.2
          پیش‌نیاز: درآوردن کیک از قالب و برش لایه‌لایه
        • درس6.3
          خامه‌کشی
        • درس6.4
          پیش‌نیاز: نحوه‌ی استفاده از قیف و ماسوره
        • درس6.5
          دیزاین کیک
      • کیک هویج(به عنوان هدیه) 2

        • درس7.1
          مواد اولیه و نحوه‌ی درست‌کردن اولیه‌ی مایه‌ی کیک
        • درس7.2
          درست‌کردن کامل مایه‌ی کیک و نکات پخت
      author avatar
      مریم شاه‌پسندی
        زهرا
          زهرا رشادی هستم. توی دانشگاه الزهرا در مقطع کارشناسی و رشته‌ی روان‌شناسی تحصیل می‌کنم. ۲۲ سالمه و این سایت رو راه‌اندازی کردم که همه بتونن با هزینه‌ی خیلی کم، کیک‌های خیلی خوش‌گل درست کنن و هنرمند بشن :)).

          نظرات

          میانگین امتیاز

          0
          0 امتیاز

          جزئیات امتیاز

          5
          0%
          4
          0%
          3
          0%
          2
          0%
          1
          0%
          • بررسی اجمالی
          • برنامه آموزشی
          • مدرس:
          • نظرات
          400,000 ﷼
          • اشتراک گذاری:

          شما ممکن است دوست داشته باشید

          تست مشاهده
          زهرا

          تست

          1
          0
          10,000 ﷼
          دوره‌ی کاپ‌کیک مشاهده
          مریم شاه‌پسندی

          دوره‌ی کاپ‌کیک

          0
          0
          150,000 ﷼
          دوره‌ی چیزکیک مشاهده
          مریم شاه‌پسندی

          دوره‌ی چیزکیک

          0
          0
          60,000 ﷼
          دوره‌ی تارت مشاهده
          مریم شاه‌پسندی

          دوره‌ی تارت

          3
          0
          150,000 ﷼

          نظر بدهید لغو پاسخ

          نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

          همه دوره ها

            آخرین دوره ها

            تست

            10,000 ﷼
            دوره‌ی کاپ‌کیک

            دوره‌ی کاپ‌کیک

            150,000 ﷼
            دوره‌ی چیزکیک

            دوره‌ی چیزکیک

            60,000 ﷼
            09999987412
            zahrareshadi1376@gmail.com
            Instagram

            دوره‌ها

            • دوره‌ها
            • پرسش و پاسخ

            ارتباط

            • تماس با ما
            • درباره‌ی ما

            طراحی شده توسط محمد ♡

            ورود با حساب کاربری سایت شما

            رمز عبوررا فراموش کرده اید؟